Tjänster

Bokslut & Årsredovisning

Läs mer

Deklarationer

Läs mer

Helhetslösning

Läs mer

Löpande bokföring

Läs mer

Rådgivning

Läs mer

Starta bolag

Läs mer

Hem / Tjänster / Löpande Bokföring

Löpande bokföring

Ett måste för alla som bedriver näringsverksamhet - vår löpande bokföring håller din ekonomi i ordning och ger dig frihet att växa.

Löpande bokföring för hållbar framgång

För att företag ska kunna fokusera på tillväxt och hållbar framgång är en välorganiserad löpande bokföring avgörande. På 8511 Redovisning erbjuder vi professionell hjälp med bokföring, oavsett om det är månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Vi har utvecklat skräddarsydda lösningar som kan anpassas efter ditt företags unika behov.

Flera alternativ för din bekvämlighet

Vi förstår att varje företag är unikt och därför erbjuder vi flera alternativ för att göra din bokföring så bekväm som möjligt. Du kan välja att lämna in dina underlag på papper personligen på vårt kontor, vilket ger oss möjlighet att diskutera och svara på eventuella frågor direkt. Alternativt kan du dra nytta av vår digitala inlämningstjänst, där du skannar/fotograferar dina underlag direkt och skickar till vårt bokföringsprogram Fortnox. Detta sparar både tid och pengar samtidigt som det gynnar miljön

Skapa effektiva rutiner för ditt företag

Vi tror på att skapa effektiva och smidiga rutiner som passar just ditt företag. Genom att arbeta tillsammans med oss kan vi hjälpa dig att forma bokföringsprocessen enligt dina önskemål. Vårt mål är att göra det möjligt för dig att ha full kontroll över din ekonomi och därmed kunna fokusera på att driva ditt företag framåt.

Tillsammans med sikte mot ekonomisk stabilitet

När du väljer 8511 Redovisning som din bokföringspartner, inleder vi en samarbetsrelation som fokuserar på att skapa ekonomisk stabilitet och framgång för ditt företag. Vi ser det som en gemensam resa, där vi tillsammans navigerar mot en bättre ekonomisk framtid. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå det bästa för ditt företag.